Seizoen 2020-2021: Familie *Geannuleerd*

In verband met de coronacrisis gaat deze voorstelling helaas niet door.

Jan besluit zijn kinderen uit te nodigen voor een lang weekend skiën in Zwitserland, omdat zijn vrouw Els niet lang meer te leven heeft. Hij wil een laatste keer samen zijn met het hele gezin om goede herinneringen op te halen. Nadat zij de vallei in gaan om boodschappen te halen, arriveren achtereenvolgens hun zweverige dochter Bibi en haar man Von – een mislukt schrijver -, en hun conservatieve zoon Nico – een succesvol accountant – met zijn babbelzieke vrouw Sandra.

Nico en Von besluiten Jan en Els te helpen met het sjouwen van de boodschappen, maar blijven met zijn vieren steken in de plaatselijke Stube. Langzaamaan worden ze dronken. Onder invloed van alcohol, confronteert Nico zijn moeder Els. Waarom heeft ze hem altijd gehaat? Dit is nog maar het begin van de avond. Ieders oud zeer komt naar buiten. En dat terwijl Els een verrassing had.

Toneelgroep Graficus speelt volgend seizoen (2020-2021) de tragi-komedie Familie. Het stuk is geschreven door van Maria Goos en wordt geregisseerd door Gerard de Jong.

Geplaatst in toneelstukken, verenigingsnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − = 8