Word donateur!

Leden kijken bij repetitieWord donateur van Graficus! Samen met onze leden, medewerkers en donateurs doet Toneelgroep Graficus er alles aan om mooi amateurtheater te maken. Daarom willen we blijven investeren in het ontwikkelen van de leden, het aantrekken van (semi-)professionele crew (zoals regisseur en lichttechnicus) en mooie decors.

Maar ook investeren we in de huur van nieuwe theaterzalen om ons publiek uit te breiden. En in aanschaf en onderhoud van licht- en geluidsapparatuur om op bijzondere plekken te kunnen spelen, waar die apparatuur niet is.

Optredens

Op deze manier kunnen we met mooi en goed amateurtheater optreden tijdens onze jaarlijkse avondvullende voorstelling. Maar ook eenakters spelen op de Culturele Pleinmarkt en Cultuur bij je Buur in Apeldoorn en de zomervoorstellingen bij theater Onder de Molen in Linde-Vorden. We spelen ook regelmatig in huiskamers en tuinen in de hele gemeente. Daarnaast willen we graag in onze jubileumjaren iets bijzonders doen. Toen Graficus 75 jaar bestond speelden we drie toneelstukken op een avond, met in de pauze een diner. In 2033 bestaan we 100 jaar! Dat lijkt ver weg, maar we zijn al bezig met de eerste ideeën. Want dat we dan gaan uitpakken is zeker.

Om dit allemaal te kunnen doen, betalen de leden natuurlijk contributie en ook de gemeente gunt ons een kleine maar afnemende en onzekere subsidie. Wat we overhouden van de kaartverkoop gaat natuurlijk ook in die pot.

Donateurschap

Jammer genoeg merken we dat het niet genoeg is. Steeds vaker worden steeds meer reserves aangesproken en blijkt het lastig om, ondanks bezuinigingsmaatregelen, geen verlies te draaien.

Daarom vragen wij u donateur te worden. Voor al 35 euro per jaar steunt u onze club en helpt u mooi amateurtoneel in Apeldoorn en verre omstreken levend te houden. Dat is nog geen 3 euro per maand! Natuurlijk houden wij u als donateur op de hoogte van alles wat de vereniging aangaat en waar en wanneer we spelen! Samen houden we amateurtoneel in Apeldoorn levend.

Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Dank u wel.

(vereist)