iktoon 2018

Graficus doet mee aan IkToon

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars. Vanaf vrijdag 1 juni 2018 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. In kunstencentra, ateliers en buurthuizen, maar ook thuis, op straat en in winkels.

Op initiatief van het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) en Stichting WAK Nederland (Week van de Amateurkunst) bundelen partners in de kunst- en cultuursector de krachten onder de noemer iktoon-kunst van iedereen. Zij organiseren de kaders, de landelijke publiciteit en landelijke activiteiten zoals het Open Atelierweekend en de finale van Kunstbende. De iktoon-maand wordt gerealiseerd dankzij de vele beoefenaars en organisaties die tijdens de maand juni hun kunsten tonen.

Graficus doet mee en staat op vrijdag 15 juni om 20.00 uur in Gigant met Bloedjeuk. Entree is slechts 2 euro! Meer weten? Kijk op de website van iktoon voor meer informatie.

Geplaatst in evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3