Veel gedoe om niks

Graficus brengt dit jaar, naar een bewerking van de BBC van het Shakespeare stuk Much ado about nothing, “Veel gedoe om niks”. Met snelle dialogen en digitale hulpmiddelen nemen we een kijkje in de keuken van een TV-station. Liefde, relaties, gevoelens en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van deze vermakelijke liefdeskomedie.

Wanneer de incompetente medewerker en mede-presentator van een TV-station Cees wordt ontslagen, windt presentatrice Beatrice zich op over de toekomstige samenwerking met de nieuwe presentator Benedick. Beatrice en Benedick staan afgunstig tegenover elkaar. Ondertussen is de weervrouw Hero verliefd aan het worden op de nieuwe sportverslaggever, tot groot ongenoegen van haar niet zo geheime aanbidder.

Terwijl Bea en Ben elkaar bestoken met woorden, vertellen de andere medewerkers onderling aan elkaar dat beiden eigenlijk verliefd op elkaar zijn, waardoor zij hun eigen gevoelens nogmaals onder de loep nemen. Zal het plan van de medewerkers slagen om Bea en Ben bij elkaar te krijgen? En gunt iedereen eigenlijk wel het geluk van Hero en haar nieuwe liefde?