Graficus doet mee aan 200 jaar koninkrijk

Toneelgroep Graficus deed mee aan de festiviteiten rondom de viering van tweehonderd jaar koninkrijk! Op 1 juni speelden we tijdens de stadspicknick in het Oranjepark de eenakter Tot genoegen van hare majesteit.

En op 14 juni reden acteurs van Graficus mee als diverse historische figuren in het Grand Defilé met scènes uit de afgelopen tweehonderd jaar. Historische figuren en voertuigen reden door het centrum om de regeerperioden van koning Willem I tot en met koning Willem-Alexander uit te beelden. Talloze vrijwilligers beeldden scènes uit de 19de, 20ste en 21ste eeuw uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s